Accessoires 

Er zijn vele accessoires voor een auto en ze hebben allemaal weer een andere functie. Bij Vroemm.nl bespreken we twee soorten accessoires, namelijk trekhaken en uitlaten. Van plan om een nieuwe trekhaak of uitlaat aan te schaffen? Wij helpen je hier graag mee verder.

Trekhaken

Een trekhaak is een metalen haak achter een auto of een ander voertuig waarmee je een aanhanger of caravan kunt trekken. Er zijn verschillende soorten trekhaken, zoals een vaste, een afneembare en een wegdraaibare. Onder de afneembare trekhaak heb je ook weer een paar varianten. Alle drie soorten trekhaken hebben weer andere voordelen het ligt er maar net aan wat jou wensen zijn. Lees hieronder welke trekhaak het beste bij jou past.

Uitlaat

Als de motor van een voertuig draait, produceert hij warmte en uitlaatgassen. Een uitlaat zorgt ervoor dat deze gassen goed worden afgevoerd. Naast het afvoeren van gassen heeft een uitlaat nog andere belangrijke functies. Ook zijn er verschillende soorten uitlaten, namelijk een stalen uitlaat, een sportuitlaat en een roestvrij stalen uitlaat. De drie soorten uitlaten werken allemaal weer anders. Wil jij een nieuwe uitlaat of heb je een nieuwe uitlaat nodig omdat je huidige niet meer voldoet? Lees dan hier welke uitlaat het beste bij jou past. 

Uitlaat 23-01 Als de motor van een voertuig draait, produceert hij warmte en uitlaatgassen. Een uitlaat zorgt ervoor dat deze gassen afgevoerd worden. Verder heeft een uitlaat nog andere functies namelijk het dempen van het geluid en zorgt de katalysator ervoo[...] Lees verder Trekhaken 17-01 Een trekhaak is een metalen haak achter een auto of een ander voertuig waarmee je een aanhanger of caravan kunt trekken. Je hebt verschillende soorten trekhaken, namelijk een vaste, afneembare en een wegdraaibare.  Bekijk hieronder welke tre[...] Lees verder