Financiering

De aanschaf van een nieuwe auto kan soms veel geld kosten. Het is daarom erg belangrijk dat je goed uitzoekt wat een auto je te bieden heeft en hoeveel het mag kosten. Heb jij eindelijk een auto gevonden die bij je past en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn en waar je rekening mee moet houden? Lees dan gerust even verder, want wij hebben het voor jou op een rijtje gezet.

Leasen

Heb je geen zin in onverwachte kosten en wil je niet de volle mep voor een auto betalen, dan kun je ervoor kiezen om een auto te leasen. Meer te weten komen over het leasen van een auto, lees dan het onderstaande artikel.

Huren

Wil je weten wanneer je er het beste voor kunt kiezen om een auto te huren? Wij hebben er een artikel over geschreven.

Waardedaling

Wist je dat je auto in waarde daalt vanaf dag 1 dat je hem gebruikt? In het artikel hieronder vind je alles omtrent waardedaling van jouw auto.

Autorestwaarde

Door middel van de restwaarde weet jij hoeveel je per jaar moet afschrijven op een bedrijfsmiddel. Lees hieronder meer over de autorestwaarde.

Autoverzekering

Er bestaan tig verzekeringen, het is daarom belangrijk dat je de juiste afsluit. In het artikel hieronder helpen we je met autoverzekeringen.

Schade

Autoschades kunnen hoog oplopen en verwarrend zijn. Bekijk hieronder meer over autoschades.

Auto restwaarde 19-02 Wat is de auto restwaarde? Hoe bereken ik de restwaarde? Wanneer heb ik te maken met auto restwaarde? Allemaal vragen waar wij je graag antwoorden opgeven. Lees maar even verder. Wat is de restwaarde? Bij auto’s noem je de restwaarde [...] Lees verder Leasen 09-02 Heb je een leuke auto op het oog en zit je te overwegen om de auto te leasen in plaats van te kopen? Tegenwoordig is leasen erg populair, maar ben je al op de hoogte van de dingen die komen kijken bij het leasen van een auto? Wij hebben voor jou [...] Lees verder Waardedaling 08-02 In de eerste drie jaar daalt de waarde van je auto het hardst. Zo is je auto al minder waard wanneer je hem na de aankoop naar huis rijdt. Wij leggen je graag even uit wat deze waardedaling precies inhoudt, waar dit door komt en hoe je deze berek[...] Lees verder Auto huren 05-02 Heb je maar heel af en toe het gevoel dat je een auto mist? Dan vind je het vast ook zonde om hier een auto voor aan te schaffen en de bijkomende kosten te financieren. Waarschijnlijk gaan je gedachtes dan al snel naar het idee om een auto te hur[...] Lees verder Auto Schade 19-01 Schade aan je auto is al snel gebeurt. Maar wanneer claim je de autoschade wel en wanneer niet? Wij vertellen je het hieronder.  Wanneer claim je autoschade? Wanneer de kosten van de schade te hoog zijn om zelf te financieren; Als[...] Lees verder Autoverzekering 05-01 Hoe meer auto’s er op straat rond rijden hoe groter de kans op schade en ongelukken. Een autoverzekering is er daarom om deze schade te vergoeden aan degene die er nadeel van heeft.  Verplicht in Nederland In Nederland is een aut[...] Lees verder