Welkom op de Homepage van Vroemm!

Vroemm.nl de autopagina voor elke autoliefhebber, van jong tot oud. Op onze auto pagina vind je namelijk de laatste updates binnen de autobranche. Denk hier aan verzekeringen, aankoop informatie en accessoires. Benieuwd naar de informatie die wij jouw bieden? Kijk vooral eens rond op onze website!

Merken

Er is een reuze aanbod van verschillende automerken. Op onze autopagina lees je dan ook de ins- en outs over verschillende modellen en de geschiedenis die achter deze grote merken schuil gaat. 

Occasions

Je hebt er vast wel eens van gehoord bij autodealers of op autopagina’s, maar weet je wel precies wat het begrip inhoudt? En waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf? Onze tips kunnen je heel wat pech besparen.

Auto import

De import van auto’s door contsumenten neemt onwijs toe de laatste jaren. Dit is natuurlijk ook niet zo gek aangezien het een flink verschil in prijs op kan leveren. Mits je het goed doet natuurlijk. Daarom is het belangrijk dan jij weet waar je naar kijkt en welke voorbereidingen je treft.

Financiering

Er komen steeds meer manieren bij om een auto aan te kunnen schaffen. Deze mogelijkheden zijn er voor mensen die het bedrag niet in een keer neer kunnen leggen wanneer zij een nieuwe auto willen kopen. Er zijn echter ook opties waardoor jij als consument een duurdere auto kunt rijden óf juist rijdt met minder risico. Het kan tegenwoordig allemaal. Lees je daarom goed in op onze autopagina voor de aankoop zodat jij precies weet waar je mee instemt. 

Promoties / aanbiedingen

Promoties en aanbiedingen klinken altijd mooi in de oren. Let er wel op dat het niet te mooi is om waar te zijn. Vergelijk daarom prijzen altijd met andere, vergelijkbare auto’s. Zo heb je meer zekerheid dat je geen miskoop doet. Bekijk ook altijd verschillende pagina's over auto's en doe informatie op uit verschillende bronnen.

Accessoires 

Verschillende accessoires kunnen je auto nuttiger en mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak, dit is super handig wanneer je eens een aanhanger nodig hebt om bijvoordbeeld vuil weg te brengen. Maar ook wanneer je dochter eens met pecht staat en haar auto gesleept moet worden. Op onze autopagina lees je meer over nuttige autoaccessoires.

Tuning & Styling 

Het tunen en stylen van auto’s is met name door programma’s als Pimp My Ride en de  Fast & The Furious reeks bekend geworden. Vaak wordt dit gedaan door jongeren om auto’s sneller en gaver te maken. Het leuke is dat je je auto er volledig mee kunt personaliseren. 

Volvo Volvo Car Corporation is een Zweeds automerk en is ontstaan in het Zweedse Gotenburg in 1927 onder leiding van Assar Gabrielsson en Gustaf Larson. Geschiedenis van Volvo De Svenska Kullager Fabriken, oftewel  de Zweedse Kogellager Fabrieken, oftewel SKF werd opgericht in 1907. Volvo was een van de goedkope lagers die er werden geproduceerd. In 1915 werd Volvo officieel geregistreerd, zowel voor de kogellager als voor de auto’s en andere voertuigen. Het lukte ze niet om de Am... Lees meer
Volkswagen De Volkswagen is een voor velen bekent automerk dat wereldwijd op de markt staat. Niet alleen door zijn succes binnen de hippiecultuur maar ook vanwege de nogsteeds moderne Golf. Deze successen zorgen dan ook voor een interessante geschiedenis. Benieuwd hoe de Volkswagen is ontstaan? Wij geven je graag een kijkje.  Geschiedenis Volkswagen Volkswagen start zijn succes goed af met de oorspronkelijke Kever. De Kever was volgens Ferdinant Porche ‘een auto voor iedereen’. I... Lees meer
Kia De Kia van tegenwoordig is niet meer weg te denken. Dit is echter niet altijd zo geweest. Het merk heeft veel veranderingen meegemaakt door de jaren maar is er ondanks alles ijzersterk uitgekomen. Vraag jij je af wat er is gebeurt is in de beginnende jaren van de Kia? Wij nemen je mee van startersbedrijf tot wereldwijd merk.  Geschiedenis Kia De naam komt voort uit het Koreaans. Hier staat KI voor het opkomen van de nieuwe zon terwijl de A het continent Azië vertegenwoordigd.... Lees meer
Meest gelezen
Kia De Kia van tegenwoordig is niet meer weg te de...
Škoda Škoda is van oorsprong een Tsjechisch a...
Volkswagen De Volkswagen is een voor velen bekent automer...
Peugeot De Peugeot heeft verschillende successen meege...