Welkom op de Homepage van Vroemm!

Vroemm.nl de autopagina voor elke autoliefhebber, van jong tot oud. Op onze auto pagina vind je namelijk de laatste updates binnen de autobranche. Denk hier aan verzekeringen, aankoop informatie en accessoires. Benieuwd naar de informatie die wij jouw bieden? Kijk vooral eens rond op onze website!

Merken

Er is een reuze aanbod van verschillende automerken. Op onze autopagina lees je dan ook de ins- en outs over verschillende modellen en de geschiedenis die achter deze grote merken schuil gaat. 

Occasions

Je hebt er vast wel eens van gehoord bij autodealers of op autopagina’s, maar weet je wel precies wat het begrip inhoudt? En waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf? Onze tips kunnen je heel wat pech besparen.

Auto import

De import van auto’s door contsumenten neemt onwijs toe de laatste jaren. Dit is natuurlijk ook niet zo gek aangezien het een flink verschil in prijs op kan leveren. Mits je het goed doet natuurlijk. Daarom is het belangrijk dan jij weet waar je naar kijkt en welke voorbereidingen je treft.

Financiering

Er komen steeds meer manieren bij om een auto aan te kunnen schaffen. Deze mogelijkheden zijn er voor mensen die het bedrag niet in een keer neer kunnen leggen wanneer zij een nieuwe auto willen kopen. Er zijn echter ook opties waardoor jij als consument een duurdere auto kunt rijden óf juist rijdt met minder risico. Het kan tegenwoordig allemaal. Lees je daarom goed in op onze autopagina voor de aankoop zodat jij precies weet waar je mee instemt. 

Promoties / aanbiedingen

Promoties en aanbiedingen klinken altijd mooi in de oren. Let er wel op dat het niet te mooi is om waar te zijn. Vergelijk daarom prijzen altijd met andere, vergelijkbare auto’s. Zo heb je meer zekerheid dat je geen miskoop doet. Bekijk ook altijd verschillende pagina's over auto's en doe informatie op uit verschillende bronnen.

Accessoires 

Verschillende accessoires kunnen je auto nuttiger en mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak, dit is super handig wanneer je eens een aanhanger nodig hebt om bijvoordbeeld vuil weg te brengen. Maar ook wanneer je dochter eens met pecht staat en haar auto gesleept moet worden. Op onze autopagina lees je meer over nuttige autoaccessoires.

Tuning & Styling 

Het tunen en stylen van auto’s is met name door programma’s als Pimp My Ride en de  Fast & The Furious reeks bekend geworden. Vaak wordt dit gedaan door jongeren om auto’s sneller en gaver te maken. Het leuke is dat je je auto er volledig mee kunt personaliseren. 

Opel Dé Opel, hij behoort naast de Volkswagen en Peugeot tot de populairste automerken van de wereld. De Opel kent een rijke geschiedenis van successen, tegenslagen en vele modellen. Sta je op het punt  om een auto te kopen en wil je wat meer te weten komen over de Opel? Lees dan snel verder! Geschiedenis De Duitse naaimachineproducent Adam Opel richtte in 1862 een fabriek op. Later werden er ook fietsen geproduceerd en daarna ook auto’s. Rond de Eerste Wereldoorlog was Op... Lees meer
Leasen Heb je een leuke auto op het oog en zit je te overwegen om de auto te leasen in plaats van te kopen? Tegenwoordig is leasen erg populair, maar ben je al op de hoogte van de dingen die komen kijken bij het leasen van een auto? Wij hebben voor jou voor - en nadelen wat betreft het leasen van een auto. Voordelen van leasen Doordat je per maand een afgesproken bedrag betaald hoef je niet in één keer een grote uitgave te doen. Daarnaast is de auto juridisch eigendom van de lea... Lees meer
Waardedaling In de eerste drie jaar daalt de waarde van je auto het hardst. Zo is je auto al minder waard wanneer je hem na de aankoop naar huis rijdt. Wij leggen je graag even uit wat deze waardedaling precies inhoudt, waar dit door komt en hoe je deze berekend. Wat is waardedaling? Ongeacht of je mega zuinig bent op je auto en geen schade hebt, ontkom je er als autobezitter niet aan dat je auto jaarlijks zal dalen in waarde. Waardevermindering wordt ook wel afschrijvingen genoemd.  Waardo... Lees meer
Meest gelezen
Waardedaling In de eerste drie jaar daalt de waarde van je ...
Trekhaken Een trekhaak is een metalen haak achter een au...
Ford Ford Motor Company is een Amerikaans autobedri...
Volvo Volvo Car Corporation is een Zweeds automerk e...