Welkom op de Homepage van Vroemm!

Vroemm.nl de autopagina voor elke autoliefhebber, van jong tot oud. Op onze auto pagina vind je namelijk de laatste updates binnen de autobranche. Denk hier aan verzekeringen, aankoop informatie en accessoires. Benieuwd naar de informatie die wij jouw bieden? Kijk vooral eens rond op onze website!

Merken

Er is een reuze aanbod van verschillende automerken. Op onze autopagina lees je dan ook de ins- en outs over verschillende modellen en de geschiedenis die achter deze grote merken schuil gaat. 

Occasions

Je hebt er vast wel eens van gehoord bij autodealers of op autopagina’s, maar weet je wel precies wat het begrip inhoudt? En waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf? Onze tips kunnen je heel wat pech besparen.

Auto import

De import van auto’s door contsumenten neemt onwijs toe de laatste jaren. Dit is natuurlijk ook niet zo gek aangezien het een flink verschil in prijs op kan leveren. Mits je het goed doet natuurlijk. Daarom is het belangrijk dan jij weet waar je naar kijkt en welke voorbereidingen je treft.

Financiering

Er komen steeds meer manieren bij om een auto aan te kunnen schaffen. Deze mogelijkheden zijn er voor mensen die het bedrag niet in een keer neer kunnen leggen wanneer zij een nieuwe auto willen kopen. Er zijn echter ook opties waardoor jij als consument een duurdere auto kunt rijden óf juist rijdt met minder risico. Het kan tegenwoordig allemaal. Lees je daarom goed in op onze autopagina voor de aankoop zodat jij precies weet waar je mee instemt. 

Promoties / aanbiedingen

Promoties en aanbiedingen klinken altijd mooi in de oren. Let er wel op dat het niet te mooi is om waar te zijn. Vergelijk daarom prijzen altijd met andere, vergelijkbare auto’s. Zo heb je meer zekerheid dat je geen miskoop doet. Bekijk ook altijd verschillende pagina's over auto's en doe informatie op uit verschillende bronnen.

Accessoires 

Verschillende accessoires kunnen je auto nuttiger en mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak, dit is super handig wanneer je eens een aanhanger nodig hebt om bijvoordbeeld vuil weg te brengen. Maar ook wanneer je dochter eens met pecht staat en haar auto gesleept moet worden. Op onze autopagina lees je meer over nuttige autoaccessoires.

Tuning & Styling 

Het tunen en stylen van auto’s is met name door programma’s als Pimp My Ride en de  Fast & The Furious reeks bekend geworden. Vaak wordt dit gedaan door jongeren om auto’s sneller en gaver te maken. Het leuke is dat je je auto er volledig mee kunt personaliseren. 

Auto huren Heb je maar heel af en toe het gevoel dat je een auto mist? Dan vind je het vast ook zonde om hier een auto voor aan te schaffen en de bijkomende kosten te financieren. Waarschijnlijk gaan je gedachtes dan al snel naar het idee om een auto te huren. Wij hebben redenen opgeschreven waarom en wanneer je het beste een auto kunt huren en waarom niet. Waarom een auto huren? Als je een auto gaat huren krijg je meestal een nieuwere auto, die ook nog eens beter is voor de natuur. Daarnaast kun... Lees meer
Renault Renault is een Franse autofabrikant van personenauto’s, bedrijfswagens, tractoren, trucks en vliegtuigmotoren. Renault is opgericht door Louis Renault op 1 oktober 1898. Renault maakt nu onderdeel uit van de Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance. De fabrikant is eigenaar van Alpine, Dacia en AvtoVAZ (Lada).  Geschiedenis van Renault Louis Renault Louis Renault  heeft zijn eerste auto als experiment gebouwd in 1898 genaamd de ‘Voiturette’. De ‘Voiturette&... Lees meer
Ford Ford Motor Company is een Amerikaans autobedrijf dat auto’s maakt onder de eigen naam ‘Ford en Lincoln’. Deze auto’s worden wereldwijd verkocht en voor de verkopen beschikt Ford over meer dan 10.900 dealers, waarvan 10.000 alleen Ford voertuigen verkopen.  Geschiedenis  Henry Ford Op 12 jarige leeftijd bracht Henry zijn vrije tijd door in een kleine werkplaats die hij helemaal zelf had ingericht.  In 1878 was Henry 15 jaar en heeft hij zijn eerst... Lees meer
Meest gelezen
Ford Ford Motor Company is een Amerikaans autobedri...
Auto restwaarde Wat is de auto restwaarde? Hoe bereken ik de r...
Auto Schade Schade aan je auto is al snel gebeurt. Maar wa...
Trekhaken Een trekhaak is een metalen haak achter een au...