Welkom op de Homepage van Vroemm!

Vroemm.nl de autopagina voor elke autoliefhebber, van jong tot oud. Op onze auto pagina vind je namelijk de laatste updates binnen de autobranche. Denk hier aan verzekeringen, aankoop informatie en accessoires. Benieuwd naar de informatie die wij jouw bieden? Kijk vooral eens rond op onze website!

Merken

Er is een reuze aanbod van verschillende automerken. Op onze autopagina lees je dan ook de ins- en outs over verschillende modellen en de geschiedenis die achter deze grote merken schuil gaat. 

Occasions

Je hebt er vast wel eens van gehoord bij autodealers of op autopagina’s, maar weet je wel precies wat het begrip inhoudt? En waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf? Onze tips kunnen je heel wat pech besparen.

Auto import

De import van auto’s door contsumenten neemt onwijs toe de laatste jaren. Dit is natuurlijk ook niet zo gek aangezien het een flink verschil in prijs op kan leveren. Mits je het goed doet natuurlijk. Daarom is het belangrijk dan jij weet waar je naar kijkt en welke voorbereidingen je treft.

Financiering

Er komen steeds meer manieren bij om een auto aan te kunnen schaffen. Deze mogelijkheden zijn er voor mensen die het bedrag niet in een keer neer kunnen leggen wanneer zij een nieuwe auto willen kopen. Er zijn echter ook opties waardoor jij als consument een duurdere auto kunt rijden óf juist rijdt met minder risico. Het kan tegenwoordig allemaal. Lees je daarom goed in op onze autopagina voor de aankoop zodat jij precies weet waar je mee instemt. 

Promoties / aanbiedingen

Promoties en aanbiedingen klinken altijd mooi in de oren. Let er wel op dat het niet te mooi is om waar te zijn. Vergelijk daarom prijzen altijd met andere, vergelijkbare auto’s. Zo heb je meer zekerheid dat je geen miskoop doet. Bekijk ook altijd verschillende pagina's over auto's en doe informatie op uit verschillende bronnen.

Accessoires 

Verschillende accessoires kunnen je auto nuttiger en mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak, dit is super handig wanneer je eens een aanhanger nodig hebt om bijvoordbeeld vuil weg te brengen. Maar ook wanneer je dochter eens met pecht staat en haar auto gesleept moet worden. Op onze autopagina lees je meer over nuttige autoaccessoires.

Tuning & Styling 

Het tunen en stylen van auto’s is met name door programma’s als Pimp My Ride en de  Fast & The Furious reeks bekend geworden. Vaak wordt dit gedaan door jongeren om auto’s sneller en gaver te maken. Het leuke is dat je je auto er volledig mee kunt personaliseren. 

Toyota Iedereen heeft wel eens van het automerk Toyota gehoord, misschien rijd je zelf wel een Toyota of ken je iemand die een Toyota rijdt. Kortom, het is een onwijs bekend automerk en bestaat ook al een aantal jaren. Ben je aan het overwegen om een Toyota te kopen of wil je simpelweg meer van de auto weten? Lees dan even verder. Geschiedenis Eerst even wat over de achtergrond van de auto. Het automerk Toyota is opgericht door de Japanner Kiichiro Yoyoda en raakte al snel bekend om hun betro... Lees meer
Occasion vergelijken Een tweedehands auto kopen blijft altijd een spannende gelegenheid. Vooral wanneer het je eerste auto is en je nog weinig tot geen ervaring hebt. Of als je al eens eerder een miskoop hebt gehad. Er zijn echter enkele richtlijnen waar je op kunt letten bij aankoop van een occasion.  Controleren voor de afspraak Bedenk van te voren wat jouw eisen zijn en stel hier een lijstje van op. Dit vergemakkelijkt de zoektocht en helpt je gericht te kijken. Vergelijk de advertenties met e... Lees meer
Tweedehandse auto Een auto uit het buitenland importeren is voor veel consumenten een aantrekkelijk aanbod. Dit komt voornamelijk door het grote prijsverschil dat Nederland heeft ten opzichte van buurlanden. Voornamelijk vanuit Duidsland en België worden veel auto’s geïmporteerd. Benieuwd waarom? En hoe je dit het beste aan kunt pakken? Bekijk hier onze tips & tricks. Hoe pak je het aan? Voor veel consumenten is het moeilijk een kwalitatief goede auto te herkennen via internet. Om te... Lees meer
Meest gelezen
Peugeot De Peugeot heeft verschillende successen meege...
Auto huren Heb je maar heel af en toe het gevoel dat je e...
Kia De Kia van tegenwoordig is niet meer weg te de...
Opel Dé Opel, hij behoort naast de Volkswage...