Welkom op de Homepage van Vroemm!

Vroemm.nl de autopagina voor elke autoliefhebber, van jong tot oud. Op onze auto pagina vind je namelijk de laatste updates binnen de autobranche. Denk hier aan verzekeringen, aankoop informatie en accessoires. Benieuwd naar de informatie die wij jouw bieden? Kijk vooral eens rond op onze website!

Merken

Er is een reuze aanbod van verschillende automerken. Op onze autopagina lees je dan ook de ins- en outs over verschillende modellen en de geschiedenis die achter deze grote merken schuil gaat. 

Occasions

Je hebt er vast wel eens van gehoord bij autodealers of op autopagina’s, maar weet je wel precies wat het begrip inhoudt? En waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf? Onze tips kunnen je heel wat pech besparen.

Auto import

De import van auto’s door contsumenten neemt onwijs toe de laatste jaren. Dit is natuurlijk ook niet zo gek aangezien het een flink verschil in prijs op kan leveren. Mits je het goed doet natuurlijk. Daarom is het belangrijk dan jij weet waar je naar kijkt en welke voorbereidingen je treft.

Financiering

Er komen steeds meer manieren bij om een auto aan te kunnen schaffen. Deze mogelijkheden zijn er voor mensen die het bedrag niet in een keer neer kunnen leggen wanneer zij een nieuwe auto willen kopen. Er zijn echter ook opties waardoor jij als consument een duurdere auto kunt rijden óf juist rijdt met minder risico. Het kan tegenwoordig allemaal. Lees je daarom goed in op onze autopagina voor de aankoop zodat jij precies weet waar je mee instemt. 

Promoties / aanbiedingen

Promoties en aanbiedingen klinken altijd mooi in de oren. Let er wel op dat het niet te mooi is om waar te zijn. Vergelijk daarom prijzen altijd met andere, vergelijkbare auto’s. Zo heb je meer zekerheid dat je geen miskoop doet. Bekijk ook altijd verschillende pagina's over auto's en doe informatie op uit verschillende bronnen.

Accessoires 

Verschillende accessoires kunnen je auto nuttiger en mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak, dit is super handig wanneer je eens een aanhanger nodig hebt om bijvoordbeeld vuil weg te brengen. Maar ook wanneer je dochter eens met pecht staat en haar auto gesleept moet worden. Op onze autopagina lees je meer over nuttige autoaccessoires.

Tuning & Styling 

Het tunen en stylen van auto’s is met name door programma’s als Pimp My Ride en de  Fast & The Furious reeks bekend geworden. Vaak wordt dit gedaan door jongeren om auto’s sneller en gaver te maken. Het leuke is dat je je auto er volledig mee kunt personaliseren. 

Uitlaat Als de motor van een voertuig draait, produceert hij warmte en uitlaatgassen. Een uitlaat zorgt ervoor dat deze gassen afgevoerd worden. Verder heeft een uitlaat nog andere functies namelijk het dempen van het geluid en zorgt de katalysator ervoor dat de schadelijke gassen worden omgezet in iets minder schadelijke gassen. In dieselauto’s zit er ook nog een roetfilter in de uitlaat. Een uitlaat die het dus goed doet zorgt er ook voor dat je schoner rijdt.  3 belangrijke functies... Lees meer
Auto Schade Schade aan je auto is al snel gebeurt. Maar wanneer claim je de autoschade wel en wanneer niet? Wij vertellen je het hieronder.  Wanneer claim je autoschade? Wanneer de kosten van de schade te hoog zijn om zelf te financieren; Als de schade niet je eigen schuld is; Als je een no-claimbeschermer hebt; Als je schadevrije jaren al zo hoog zijn dat het niet meer uitmaakt als je terugvalt op de bonus malus ladder. Je mag je schadeclaim binnen 1 jaar nog intrekken. Dit doe... Lees meer
Trekhaken Een trekhaak is een metalen haak achter een auto of een ander voertuig waarmee je een aanhanger of caravan kunt trekken. Je hebt verschillende soorten trekhaken, namelijk een vaste, afneembare en een wegdraaibare.  Bekijk hieronder welke trekhaar het beste bij jou past.  Vaste trekhaak Als je regelmatig gebruik maakt van een trekhaak is het handig om voor een vaste trekhaak te gaan. Behalve dat hij altijd beschikbaar is, is het ook een goedkope optie en gaat de trekhaak vaak ... Lees meer
Meest gelezen
Leasen Heb je een leuke auto op het oog en zit je te ...
Voordelen van private lease Als je op zoek bent naar een glanzende nieuwe auto...
Škoda Škoda is van oorsprong een Tsjechisch a...
Ford Ford Motor Company is een Amerikaans autobedri...